Št. 341 - Spremembe

Sicer se je to zgodilo že približno mesec dni nazaj, ampak zadnji dan dopusta v Izoli sem v Vitaminčku čisto po naključju srečala kolegico, s katero se nisem videla že od januarja 2016.

Res sem je bila vesela in če bi prej vedela, da se je preselila na Obalo, bi se med našim dopustom večkrat dobili na pijači.

Mislim, da sva isto pijačo žulili okoli tri ure in beseda je med drugim nanesla tudi na spremembe, ki jih obe doživljava v življenju. Družno sva ugotovili, da v življenju pride čas, ko ljudje določene stvari enostavno prerastemo.

Ni nujno, da ti bo stvar, s katero si se ukvarjal pri šestnajstih, všeč pri enaindvajestih. In da se boš s stvarjo, v katero si pri enaidvajsetih vložil veliko časa in energije, še vedno z isto vnemo ukvarjal pri skoraj šestindvajsetih. Z leti se zamenja tudi krog oseb, s katerimi se družiš, prav tako si v srednjih dvajsetih ustvarimo drugačno mnenje o nekaterih ljudeh, katere smo spoznali na začetku dvajsetih.

Ljudje se spreminjamo, naši interesi postanejo drugačni in postavimo si neko vrednost, postavimo si druge prioritete in cilje. In ko mi naslednjič kdo reče, da sem komu ali čemu obrnila hrbet - nisem. Samo interese imam druge.

Vir: Instagram

Priljubljene objave