Št. 138 - Napotek številka 1

Moj napotek je namenjen vsem, tako puncam kot tudi fantom. Namreč, ko greste v hotel, apartma, bugalov,... razlog niti ni pomemben (oddih, rehabilitacija,...), pod NOBENIM pogojem ne pozabite s seboj vzeti vaše domače britvice!

Vaša domača britvica je najverjetneje najbolj kvalitetna britvica, kar jih je mogoče najti v trgovinah. Kar je tudi prav, kajti koži moramo privoščiti najboljše.

Bog ne daj, da vašo najbolj kakovostno britvico pozabite doma, kajti potem boste morali v bližnji trgovini kupiti neke kvazi "wannabesuperduperodlične" britvice z dodanimi vitamini in olji (WTF!?), katere vam bodo sicer odstranile dlake, ampak vam bodo hkrati tudi fajn porezale kožo, ta pa vsa bo vse do naslednjega dneva pekla ko hudič.

Žal preizkušeno na (uganili ste) lastni koži. Zato prosim, ne bodite kot jaz in si na spisek stvari, ki jih morate vzeti na dopust, na vidno mesto napišite britvice.

Hvalabogu se moja rehabilitacija približuje koncu in tako bom lahko od jutri naprej lahko spet brezskrbno uporabljala svojo domačo (kvalitetno!) britvico.

#stranspocenipoflbritvicami

Vir: favim.com

Priljubljene objave